Ülemaailmne trükkplaatide turu väljavaade ja prognoos aastateks 2020-2025

- 2021-07-06-

Ülemaailmne trükkplaatide turg kasvab prognoositaval perioodil (2020–2025) CAGR-ga 4,12%; Selle väärtus oli 2019. aastal 58,91 miljardit dollarit ja 2025. aastaks prognoositakse 75,72 miljardit dollarit.

Turg on viimastel aastatel kiiresti kasvanud, peamiselt tänu tarbeelektroonikaseadmete pidevale arengule ja kasvavale nõudlusele PCBde järele kõikides elektroonikaseadmetes ja elektriseadmetes.

PCBde kasutuselevõtt ühendatud autodes kiirendab ka PCBde turgu. Need on sõidukid, mis on täielikult varustatud traadiga ja traadita tehnoloogiaga, mis võimaldab neil hõlpsasti ühenduda arvutusseadmetega, näiteks nutitelefonidega. Tehnoloogia võimaldab juhtidel sõidukeid avada, kliimaseadmeid kaugjuhtimisega aktiveerida, kontrollida oma elektriautode aku olekut ja jälgida nutitelefonide abil oma autosid.

Lisaks soodustab turu kasvu nõudlus elektrooniliste seadmete, näiteks nutitelefonide, nutikellade ja muude seadmete järele. Näiteks nutitelefonide tulu on 2018. aastal 79,1 miljardit dollarit ja 2019. aastal 77,5 miljardit dollarit, selgub tarbijatehnoloogia assotsiatsiooni (CTA) korraldatud USA tarbijatehnoloogia müügi- ja prognoosiuuringust.

Hiljuti on 3D -printimine osutunud üheks suureks uuenduseks PCB -s. Eeldatakse, et 3D-trükitud elektroonika või 3D PE muudab tulevikus elektrisüsteemide kujundamise viisi. Need süsteemid loovad 3D -vooluahelaid, trükkides substraadielemendid kiht -kihilt ja lisades nende peale vedelat tinti, mis sisaldab elektroonilisi funktsioone. Seejärel saab lõpliku süsteemi loomiseks lisada pinnale paigaldamise tehnikaid. 3D PE võib pakkuda vooluringi tootvatele ettevõtetele ja nende klientidele tohutut tehnilist ja tootmiseelist, eriti võrreldes traditsioonilise 2D trükkplaadiga.

COVID-19 puhanguga mõjutasid trükkplaatide tootmist jaanuaris ja veebruaris piirangud ja viivitused Aasia ja Vaikse ookeani piirkonnas, eriti Hiinas. Ettevõtte tootmisvõimsus ei ole oluliselt muutunud, kuid nõrk nõudlus Hiinas on tekitanud mõningaid tarneahela probleeme. Veebruari aruandes märkis Semiconductor Industry Association (SIA), et väljaspool Hiinat võib COVID-19-ga kaasneda potentsiaalne pikaajaline ärimõju. Vähenenud nõudluse mõju avaldub tõenäoliselt ettevõtte teise kvartali kasumis.

Peamised turusuundumused
Tarbeelektroonika peaks vallutama märkimisväärse osa turust
Turu kasvule aitab kaasa trükkplaatide (PCB -de) arvukus igas elektroonilises seadmes, sealhulgas kalkulaatorites ja kaugjuhtimispultides, suurtes trükkplaatides ja üha enam ka kodumasinates.

Eeldatakse, et mobiiltelefonide üha suurem kasutamine juhib ülemaailmset trükkplaatide turgu. Näiteks 2019. aasta alguseks oli peaaegu igal leibkonnal (97 protsendil) vähemalt üks mobiiltelefon, võrreldes 2014. aasta alguse 94 protsendiga, teatas statistikaamet. Mobiilside abonentide arv kasvab eeldatavalt 5,1 miljardilt 2002. aastal 5,8 miljardile 2018. ja 2025. aastal (GSM 2019 aruanne). Trükkplaatide (PCB) tootmine on suurenenud, kuna mobiilseadmed, nagu nutitelefonid, sülearvutid ja tahvelarvutid, on muutunud väiksemaks ja tarbijatele mugavamaks.

Lisaks rahuldavad turusegmendi kasvava nõudluse tõttu mõned turuosalised spetsiaalselt lõpptarbijate vajadusi, pakkudes mitut PCB -partiid.

Näiteks AT&S valmistab trükkplaate, mida kasutatakse nutitelefonides ja tahvelarvutites, ning tarnib selliseid suuri ettevõtteid nagu Apple ja Intel. Lisaks plaanib Apple 2020. aastal turule tuua kaks erinevat suurust "iPhone SE 2". Eelseisval iPhone SE 2 mudeli emaplaadil kasutatakse tõenäoliselt 10 kihti alusplaaditaolist trükkplaati (SLP), mida tõenäoliselt toodab AT&S .

Lisaks keskenduvad turul olevad müüjad geograafilisele laienemisele, suurendades veelgi PCB kasvu selles segmendis. Näiteks veebruaris 2020 alustab Apple'i tarnija Wistron peagi Indias kohalike iPhone'i trükkplaatide kokkupanekut. Apple'i iPhone'i PCB -d valmistati esmalt välismaal ja seejärel imporditi Indiasse. Uue strateegilise sammu korral peaks valitsus otsustama tõsta trükkplaatide kokkupaneku tariife.

Eeldatakse, et Põhja -Ameerikas on märkimisväärne turuosa
Tarbeelektroonikatööstuse plahvatusliku kasvu tõttu on asjade Interneti kiire kasutuselevõtt ja autotööstuse üha kasvavad rakendused peamistest teguritest, millel võib olla positiivne mõju piirkonna trükkplaatide müügile. PCB -de kvaliteetne jõudlus ja suurepärane pakendipaindlikkus aitavad kaasa nende edule tulevastes ühenduste lahendustes.

Detsember 2019 TTM Technologies, Inc., juhtiv ülemaailmne trükkplaaditoodete, raadiosageduslike komponentide ja tehniliste lahenduste tootja. Teatas uue insenerikeskuse avamisest New Yorgis. Pärast tootmis- ja intellektuaalomandi varade omandamist ettevõttelt I3 Electronics, Inc., on ettevõte palganud paljusid I3 -s varem töötanud insenerieksperte, et täiustada oma täiustatud PCB -tehnoloogia võimalusi ja laiendada oma patendiportfelli uute rakenduste jaoks lennundus- ja kaitsesektoris. . Kvaliteetne kommertsturg.

Lisaks teevad turul olevad müüjad strateegilisi omandamisi, et parandada oma arvutivõimalusi. Näiteks teatas Summit Interconnect, Inc. hiljuti Summit Interconnect ja sujuvamate ahelate kombinatsioonist. Streamline'i omandamine laiendas tippkohtumise peakorterit kolme California asukohta. Streamline Operations võib oluliselt parandada ettevõtte trükkplaatide võimalusi olukordades, kus tehnoloogia ja aeg on olulised.

Eeldatakse, et piirkonna televaatajate arv kasvab tänu veebipõhiste teleplatvormide nagu Netflix, Amazon Prime, Google Pay ja Sky Go kasutuselevõtule. Kuna PCBde kasutamine telerites suureneb, soodustab see turuleviimist.


Kasvav nõudlus väikese ja paindliku elektroonika järele on turul võtmetrend. Paindlike vooluahelate üha suurem kasutamine elektroonilistes kantavates seadmetes avaldab turule positiivset mõju. Lisaks tekitab suur huvi kokkupandavate või kokkupakitavate nutitelefonide vastu peagi turuvõimalustele palju võimalusi.


Lisaks teatas San Francisco Circuits 2019. aasta mais oma võtmed kätte PCB kokkupanekuvõimaluste uuendamisest. Täielik kaasav trükkplaatide kokkupanek SFC kaudu minimeerib vastutuse osade ostmise, materjalide arvete (BOM) haldamise, varude ja nendega seotud logistika eest, millega kliendid võivad PCB koostuspartneritega töötades kokku puutuda.

Konkurentsivõimeline maastik
Tänu ettevõtetele Jabil Inc., Wurth Elektronik Group (Wurth Group), TTM Technologies Inc., Mõne suure tegijaga, nagu Becker & Muller Schaltungsdruck GmbH ja Advanced Circuits Inc, on trükkplaatide turg tihe. Tal on turuosa ja ta on pühendunud oma kliendibaasi laiendamisele välismaal. Need ettevõtted kasutavad oma turuosa suurendamiseks ja kasumlikkuse suurendamiseks strateegilisi koostööprogramme. Kuid tehnoloogia arengu ja tooteuuenduste abil laiendavad VKEd oma turuosa, sõlmides uusi lepinguid ja avades uusi turge.

Tööstuse uusim areng
Märts 2020 - Zhending Technology Holdings Limited omandas aktsiate vahetamisel Boardtek Electronics Corporationi. Pärast vahetust saab Boardtekist Zhandingi 100 % -line tütarettevõte. Boardtek tegeleb mitmekihiliste trükkplaatide väljatöötamise, tootmise ja turustamisega, keskendudes suure jõudlusega andmetöötlusele, kõrgsageduslikule mikrolaineahjule ja suuremale soojuse hajumise efektiivsusele.

Veebruar 2020-TTM Technologies Inc. teatas Chispewa Fallsis, Wis, kõrgtehnoloogiakeskuse avamisest. 40 000 ruutjalga rajatis aadressil 850 Technology Way on renoveeritud, pakkudes mitmesuguseid tipptasemel trükkplaatide tootmist Põhja-Ameerikas täna saadaval olevad lahendused, sealhulgas võimalus valmistada põrandaliistulaadseid trükkplaate. TTM omandas i3 Electronics, Inc. (i3) vara 2019. aasta juunis ja varsti pärast seda alustas tööd seadme kiireks uuendamiseks, mille tootmine algab jaanuaris 2020.