Meie ajalugu

Professionaalne ARM -ile pühendunud teadus- ja arendustegevuse meeskond

Rohkem kui kümneaastane arenduskogemus


Meie tehas

ARM-platvormide arendusplaatide tehnoloogialahenduste tarnijana on Shenzhen Thinkcore Technology Co., Ltd ka spetsialiseerunud tootjad, kes on pühendatud tarkvara ja riistvara arendamisele, tootmisele ja lisandväärtusega teenusele varjatud alal, kui see asutati.


Rikkalike kogemustega arendusplaatide tööstuses, tehnilise tugevuse, heade sisejuhtimispraktikate, professionaalsete inseneride, ülemaailmse hapendamise, hankimisvõrgustikuga pakub Thinkcore professionaalset, suurepärast ja kiiret müügieelset, müügijärgset teenindust ja tehnilist tuge.


Paljud mandri kliendid Hiinas on olnud meiega head partnerid. Kliendid saavad meile vastata tehnoloogia ja kogu rakenduse täieliku lahenduse kohta. Ärivõimaluste ärakasutamiseks võib see uuele turule sisenemisel säästa palju aega ja kulusid.


Põhineb 32-bitisel ja 64-bitisel ARM-protsessoril, mida kasutatakse laialdaselt manustatud tööstuses, Thinkcore voolujooneline disain, kontrollib riistvara maksumust rangelt ja ühendab operatsioonisüsteemid, nagu Android, Linux, Ubuntu, Debian, et vabastada suurepäraseid lahendusi tehastele ja teadus- ja arendustegevusele institutsioonid.


Keskendunud Rockchipi sisseehitatud ARM -i arendusplatvormile koos selliste protsessoritega nagu RK3399, PX30, RK3288, RK1808, RV1109/RV1126, RK3568, RK3566, RK3588jne.


Kliendid saavad kohandada professionaalseid lahendusi, sealhulgas riistvaraplatvormi disaini (skemaatiline ja trükkplaatide disain ja BOM), operatsioonisüsteemi kohandamist, draiverite ja rakendustarkvara arendamist jne.



Tooterakendus

Kohandatud arendusplaate kasutatakse laialdaselt tööstuses, AI, Aiot, rahandus, lennujaam, toll, politsei, haigla, kodu nutikas, haridus, olmeelektroonika, NVR, IPC jne.



Tootmisseadmed

SMT masin; Automaatne trükimasin; Röntgen; AOI;