Puhkuseteade klientidele

- 2023-01-03-

Kallis partner:
Tere! Kõik Shenzhen Thinkcore Technology Co., Ltd. töötajad tänavad teid siiralt pikaajalise toetuse ja mõistmise eest. Soovin teie ettevõttele edukat äri ja kõike paremat uuel aastal! Uuel aastal teeb meie ettevõte rohkem tööd, et pakkuda teile paremaid tooteid ja teenuseid.
Uusaasta ja kevadfestivali pühade ajakava on järgmine:
uusaastapüha: 31. detsember 2022 – 2. jaanuar 2023; ametlik töö 3. jaanuaril.
Kevadfestivali pühade aeg: 15. jaanuar - 29. jaanuar 2023 ja ametlikult alustab tööd 30. jaanuaril. Klientidele: Saadetised peatati 14. jaanuaril. Partneritel palutakse korraldada toote tootmistsükkel. Pühade ajal meie firma pealetulemist ja kohaletoomist ei korralda.
Meie firma ei ole pühade ajal valves. Tagamaks, et iga ettevõtte äritegevus pühade ajal ei kannataks, tuletame siiralt meelde, et pöörake tähelepanu järgmisele:
1. Kui teie ettevõttel on kiireloomulised saadetised, võtke õigeaegselt ühendust meie klienditeenindusega, et kontrollida tarnekuupäeva, et vältida valede saadetiste põhjustatud tarbetuid kahjusid.
2. Meie ettevõte ei korralda pühade ajal kohaletoimetamist ja äriasju. Kõigi tellimisvajadustega klientidel palume nendega tegeleda pärast puhkust.
Täname mõistva suhtumise ja toetuse eest ülaltoodud asjadest põhjustatud ebamugavuste eest!

Shenzhen Thinkcore Technology Co., Ltd

30. detsember 2022