Uus saabumine | Thinkcore RK3568 süsteem mooduli käivitamisel

- 2022-11-23-

2022. aasta novembri alguses andis Thinkcore välja TC-RK3568 moodulsüsteemi, mis on varustatud Rockchipi uue põlvkonna AIoT protsessoriga RK3568.
Kaubandusliku kvaliteediga RK3568 saab varustada RK3568 protsessoriga.
SoM-i saab kasutada elektri-, tööstus-, meditsiini-, transpordi- ja muudes seotud rakendustes.


Mooduli TC-RK3568 süsteemi ülevaade
TC-RK3568 moodulil (SoM) olev süsteem on varustatud Rockchipi uue põlvkonna AIoT protsessoriga RK3568, neljatuumalise 64-bitise Cortex-A55 protsessoriga, mis põhineb täiustatud 22 nm töötlustehnoloogial koos sisseehitatud NPU-ga ja töötab sagedusel. kuni 2,0 GHz.
SoM-il on rikkalikud välisliidesed, võimas multimeediumijõudlus, madal energiatarve ja kõrge kvaliteet.
See võib palju kasu saada elektrist, tervishoiust, asjade internetist, tööstusest, transpordist ja tehisintellektist.
Seda saab laialdaselt kasutada erinevates tööstusharudes.
Projekteerimisprotsessis on see läbinud karmid välistemperatuuri testid, rõhutestid ja pikaajalised töökatsed ning paljudes terminalides ja kohapeal on see kindel ja usaldusväärne.



Kõrge laiendatavus
TC-RK3568 SoM-il on rikkalikud kiired liidesed, mis võivad funktsioone laiendada, tõhustada ja hõlpsamini ühendada.
Sisseehitatud kahekordne GMAC; RGMII, SGMII ja QSGMII (2-MAC) liideste tugi; tugi 8 UART-le; ja 2 Gigabit Etherneti tugi (PHY kiibi kaudu).


Kerge AI
Lisaks sagedusele kuni 2,0 GHz integreerib TC-RK3568 SoM ka kuni 1 TOPS-iga NPU, mis toetab kerget ots-otsani tehisintellekti andmetöötlust.
Ja pakkuge tugeva ühilduvusega RKNN-Toolkit, millega saate hõlpsasti muuta võrgumudelit, mis põhineb paljudel raamistikel, nagu Caffe, TensorFlow, TF-Lite, ONNX, PyTorch, Keras ja Darknet, nii et teie tehisintellekti rakendus on lihtne rakendada.


Toetab kolme erineva ekraaniga ekraani
HDMI 2.0, eDP, LVDS, RGB paralleelsus ja MIPI-DSI on hästi toetatud; need toetavad kolme tüüpi kuvasignaalide samaaegset väljastamist, kolme erinevat ekraani ja 4K eraldusvõimet.
TC-RK3568 SoM-i ekraani jõudlus on nii hea, et see tagab suurepärase inimese ja arvuti suhtluskogemuse.
Sobivad pihuarvuti, kahe ekraaniga kassaaparaat, mitme ekraaniga reklaamimasin, karaokemasin, elektrooniline stopperplaat, iseteenindusmasin, tööstuslik HMI ja muud rakendused.



Võimas videokodeki jõudlus
HD kõva dekodeerimine sellistes vormingutes nagu 265 või VP9, ​​mida saab korraga dekodeerida mitme videoallikaga, näiteks 1080p kiirusega 30 kaadrit sekundis H264 või H265 8x10 kanaliga,
Toetage HDR10, millel on suurepärane värvi- ja dünaamiline ulatus.
H.264 ja H.265 riistvaraline kodeering, 1080p kiirusega 60 kaadrit sekundis, dünaamiline bitikiirus, kaadrisagedus ja eraldusvõime reguleerimine
Võimsad riistvaralised kodeerimis- ja dekodeerimisvõimalused vastavad enamiku multimeediumiterminalide, videokonverentsi terminalide jne erinevatele vajadustele.


OS
TC-RK3568 SoM toetab Linux 4.19 ja Android 11 operatsioonisüsteeme, mis on Thinkcore'i meeskonna poolt põhjalikult optimeeritud, tagades kõrge stabiilsuse pikkadeks töödeks.
Tehke koostööd professionaalse tehnilise toega, et aidata teil tootearendusprotsessis vältida paljusid tehnilisi probleeme.



Sihtrakendus
Rikkalik liides, kulutõhus tööstuslik ja kaubanduslik paindlikkus,

Need kõikehõlmavad eelised suurendavad paljude TC-RK3568 SoM toodete konkurentsivõimet tööstuse, ravi, elektrienergia, transpordi, keskkonnaseire, turvalisuse, uue energia ja side valdkondades.