IOTE2022 Shenzheni rahvusvahelises konverentsi- ja näitustekeskuses (Bao 'an) avati 18. rahvusvaheline asjade interneti näitus!

- 2022-11-16-

IOTE IOT-näituse asutas asjade Interneti meedia 2009. aasta juunis, see on toimunud 13 aastat, see on maailma esimene professionaalne IOT-näitus, see IOT-näitus toimub Shenzheni rahvusvahelise konverentsi- ja näitustekeskuse (Bao 'an) saalis 17, 50 000 ruutmeetrit näitusepinda, 400 eksponenti on oodatud! Selle näituse teema on "Digitaalse luure põhielu, pilve ühisloome", mida sponsoreerib Shenzheni asjade Interneti tööstusliit ja korraldab Shenzhen asjade internetiühendus Media Co., LTD., Shenzhen Yixin asjade internetivõrk. , LTD. "Sisemise ja välise topeltringluse" vabanenud nõudlus on muutunud asjade Interneti arendamiseks kõige viljakamaks pinnaseks. Triljoni tasemel turg ei ole enam loosung ja on õige aeg asjade Internetiga tutvuda!

Asjade internetist on arvuti ja Interneti järel kolmas maailma infoarengu laine saanud riikliku teaduse ja tehnoloogia arengustrateegia oluline osa. See viib kõik eluvaldkonnad intelligentseks ja digitaalseks ning on üks juhtivaid digitaalmajandust edendavaid jõude.

Taristuehituse suure riigina on Hiina digitaalmajandus viimastel aastatel pidevalt hoogu andnud. 2021. aastal ulatub Hiina digitaalmajanduse skaala 45,5 triljoni RMB-ni, mis moodustab 39,8% SKTst 2011. aasta 21,6% pealt, muutudes majandusliku ja sotsiaalse arengu protsessi kiirendajaks.

Samal ajal, kui tööstus- ja infotehnoloogiaministeerium ja teised kaheksa osakonda andsid ühiselt välja asjade Interneti uue infrastruktuuri ehitamise kolmeaastase tegevuskava (2021–2023), õitseb kõigis tööstusharudes tugev tootlikkus, ehitamine. tark linn, nutikas transport, tark põllumajandus, nutikas tootmine, nutikad pargid, tark kodu ja muu IOT-ehituse infrastruktuur, mis soodustab "kõige Interneti" tervislikku arengut.

Erinevad ühendustehnoloogiad jätkavad uuendusi ja läbimurret, RFID-i, andureid ja muid andureid omandamise vastuseks "süsinikneutraalsele" nõudlusele, passiivsele arengule; Asjade Interneti platvormi kiire kasv, teenuse tugivõimekus oluliselt paranenud; Laivõrkude, nagu Cat.1, 5G, NB-IOT ja LoRa, globaalne kommertsialiseerimisprotsess kiireneb. Pilvandmetöötlust, servaandmetöötlust, tehisintellekti ja muid tehnoloogiaid rakendatakse asjade Internetis, et tuua intelligentsesse tööstusesse innovatsiooni elujõudu...

Ükskõik, kas B- või C-otsa turul on asjade internet andnud uusi arenguvõimalusi ja avanud palju triljonitasemel tööstusturge. Millised uued tehnoloogiad on asjade Interneti turul praegu tekkimas? Millised on uued arengud ja trendid? Millistest headest ettevõtetest õppida? 18. rahvusvaheline asjade interneti näitus IOTE 2022 annab teile vastuse!

15.–17. novembrini 2022 toimub 18. rahvusvaheline IOT näitus IOTE 2022, mis toob kokku väga palju talente, hõlmates ettevõtteid tajukihist, edastuskihist, platvormikihist ja rakenduskihist. Eksponendid hõlmavad kogu tööstusahelat. Nad tutvustavad oma pikki ja sügavaid saavutusi vaid kolme päeva jooksul. Sellel iga-aastasel asjade Interneti tööstuse üritusel saame näituse kaudu näha asjade Interneti tööstuse potentsiaalseid suundumusi.