Thinkcore Rockchip RV1126 arendusplaadi seeria tootekutse agentidele

- 2022-11-11-

Asjade Interneti tööstuse kiire arenguga suurenes ühendatud asjade interneti seadmete arv ülemaailmselt 5,2 miljardilt 2015. aastal 12,6 miljardile 2020. aastal ning 2025. aastal peaks see jõudma 24,6 miljardini. Sel juhul on nõudlus isikupärastatud ja kergete seadmete järele. segmenteerimise stsenaariumid muutuvad üha jõulisemaks ja AIoT intelligentne rakendus rikastub järk-järgult. Mida kergem on rakenduse stsenaarium, seda rohkem on vaja parandada platvormi, kiibi ja riistvaraseadmete tõhusust ning vähendada juurutamise raskusi ja kulusid. Arukas töö on saavutatav ilma pilvega suhtlemiseta.


Lisaks nõuab suur nõudlus segmenteerimise järele, et tootel oleks suurem kulutasuvus ja see saaks vanadest eelistest täielikult kasu, vähendades tarbetut ressursside raiskamist.

Kerged servaarvutusrakendused, mis vähendavad juurutuskulusid 30%



TC-RV1126 arendusplaatide seeria tooted põhinevad Rockchipi RV1126 platvormil. Sellel on kõrge jõudlus, madal energiatarve, kerge kasutuselevõtt ja suurem kulude kokkuhoid. See sobib väga hästi väikeste ja keskmise suurusega stsenaariumide servaarvutusrakenduste jaoks. Võrreldes eelmise põlvkonna arendusplaadiga TC-RK3399, on TC-RV1126 arendusplaadi seeria toodete juurutamiskulud vähenenud 30%, mis on haruldane kuluefektiivne arvutiriistvara valik.



Varustatud nägemiskiibiga, suure jõudlusega ja väikese energiatarbimisega

TC-RV1126 arendusplaadi seeria tooted on varustatud Rockchip RV1126-ga, mis kasutab neljatuumalist Arm Cortex A7 32-bitist kerneli arhitektuuri ning integreerib NEONi ja FPU. Toetage TensorFlow/MXNet/PyTorch/Caffe'i ja mitmeid sügavaid õpperaamistikke, rikkalikke ressursse ja lihtsat arendustööd, mis vastavad piiramislõvi erinevate arenduste nõudlusele. Platvormil on põhitehnoloogiad närvivõrgus, pilditöötluses, tehisintellektis, süvaõppes, SOC-süsteemi võimsuse optimeerimises, näotuvastuses, piltide hankimises, pilditehnoloogia adaptiivses reguleerimises ja muudes valdkondades.


Sisseehitatud sõltumatu NPU, AI efektiivsus on suurem

Üldiselt arvatakse, et mida suurem on NPU arvutusvõimsus, seda parem. Kas see on tõesti nii? Tegelikult toob suur arvutusvõimsus kaasa ka suurema energiatarbimise ja ehituskulud. Kergete rakenduste stsenaariumide korral on arvutusvõimsuse kõrge, kuid madal arvutusvõimsuse kasutamine ressursside raiskamine. TC-RV1126 arendusplaadi seeria toodetel on sõltumatu sisseehitatud NPU, mis tagab 2TOPS arvutusvõimsuse ja toetab INT8/INT16 segaoperatsioone. See vastab täielikult rakendusele kergete stsenaariumide korral. Lisaks teostab see iseseisvalt tehisintellekti arvutamist, mis on tõhusam, täpsem ja vähem valepositiivseid tulemusi.


Toetab mitmesuguseid videokoodekeid, mis sobivad erinevatele kuvaseadmetele

TC-RV1126 ARENDUSPLAADI SERIAA TOOTED toetavad H.265/H.264/MJPEG videokodekit, toetab mitmetasandilise videokvaliteedi konfiguratsiooni ja kodeerimise keerukuse sätteid, toetab 4K@30fps 1080p@30fps videokodeerimist, maksimaalset dekodeerimist 4K@30fps ja sama kodeering ja lahendus; See suudab kohandada erineva konfiguratsiooniga originaalkuvaseadmeid ja kombineerida suurepärase kodeki võimekuse servaarvutusega. Pildikvaliteeti parandades on videovoo viivitus väiksem, reaalajas jõudlus tugevam ning ribalaiuse hõivatus ja salvestusruum vähenevad, vähendades veelgi rakenduse kulusid.


Rikkalik laiendusliides, vähendage arendamise raskusi

TC-RV1126 arendusplaadi seeria tooted on varustatud Etherneti, HDMI väljundi, RS232, RS485, Line in/out, Wi-Fi, TF ja muude liidestega, et vastata erinevate stsenaariumide nõuetele. Madala energiatarbimise ja suure integraallülituse konstruktsiooniga töötab see sujuvalt ja stabiilselt välistingimustes -40–70 ° C ning sellel on tugev kohanemisvõime karmi keskkonnaga.


Seda rakendatakse intelligentsel ehitusplatsil tõhusa ja intelligentse järelevalve saavutamiseks

TC-RV1126 arendusplaadi seeria tooteid on küpselt kasutatud nutika turvalisuse, näotuvastuse ja ukseluku valdkonnas. TC-RV1126 arendusplaadi seeria tooted, mis on ehitatud erinevatesse saidi stseeni algoritme, reaalajas jälgimist ja saidi rikkumiste ja häire tuvastamist; 


Thinkcore tehnoloogia servaarvutustooted aitavad ehitustööstuse intelligentsel tootmisel ja juhtimisel rikkalike andmetüüpide, vertikaalse segmentatsiooni intelligentse analüüsi ja standardse avatud API liidesega. Edaspidi jätkab Thinkcore Technology jõupingutusi äärearvutite valdkonnas ning tutvustab rohkem tarkvara ja riistvaraga integreeritud äärearvutuslahendusi, mida kasutatakse laialdaselt kõigil elualadel.