Meditsiinilahenduste südamikuplaatide rakenduste kogu

- 2022-05-21-

Südamiku skeem 1: ülitäpse peritoneaaldialüüsi masina kasutamine
Peritoneaaldialüüsi masin on meditsiiniseade, mida kasutatakse dialüsaadi valamiseks patsiendi kõhuõõnde, kasutades dialüüsi lõpetamiseks kõhukelme ja seejärel vedeliku väljatõmbamist kõhuõõnest, mis kuulub teise meditsiiniseadmete kategooriasse. Südamikplaat on tööstusliku kvaliteediga, hea stabiilsuse ja pika elueaga. Südamikplaat on läbinud CE / FCC sertifikaadi, elektromagnetilise ühilduvuse ning läbinud range kõrge ja madala temperatuuri testi -40 ° C ~ 85 ° C.
Põhiplaadi skeem 2: nukleiinhappe ekstraktori rakendamine
Automaatne nukleiinhapete ekstraheerimissüsteem on omamoodi instrument, mis kasutab sobivat nukleiinhappe ekstraheerimisreaktiivi proovi nukleiinhappe kiire ekstraheerimise automaatseks lõpuleviimiseks. Tööstusliku kvaliteediga südamikplaat kasutab NXP Cortex-A7 800 MHz põhisagedusprotsessorit, mis pakub klientidele kulutõhusat arenduslahendust ja rikkalikke liideseressursse, mis on klientidele mugav rakenduste laiendamiseks.
Põhiplaadi skeem 3: kemoluminestsents-immunoanalüüsi analüsaatori rakendamine
Täisautomaatne kemoluminestsents-immunoanalüüsi analüsaator suudab analüüsida katsealuste täisvere-, seerumi- ja plasmaproove, et koostada teaduslikud ravi- või kõrvaldamisplaanid. Põhiplaadi võimas videotöötlusvõime ja protsessori töötlemisvõime võivad pakkuda kasutajatele sujuvat töökogemust, samuti suuremat turvalisust ja lahedamat inimese ja arvuti suhtluskogemust.
Südamiku skeem 4: Automaatse biokeemilise analüsaatori rakendamine
Automaatne biokeemiline analüsaator, mida nimetatakse ACA-ks, on seade, mis mõõdab kehavedelike spetsiifilist keemilist koostist vastavalt fotoelektrilise kolorimeetria põhimõttele. Tuumplaadi põhisagedus on 1 GHz, kahetuumaline protsessor ja neljatuumaline protsessor on PIN-koodiga ühilduvad, toetavad 1 GB DDR3 (laiendatav 2 GB), 8 GB eMMC, tarkvara ja riistvara saab kohandada, madal hind , kõrge töökindlus, väike suurus, madal energiatarve ja muud eelised.
Põhiplaadi plaan viis: automaatne vereanalüsaatori rakendus
Vereanalüsaator saab analüüsitulemused sisseehitatud emaplaadi töötlemise kaudu. Analüüsi tulemusi saab salvestada ja kuvada ning erinevaid parameetreid saab ka otse välja printida. Põhiplaat on loodud TI tööstusliku kvaliteediga ARM-protsessori AM3354 baasil. See on konstrueeritud 200 kaherealise tihvtiga, mis viib välja enamiku protsessori funktsioonidest ja toetab erinevate sidemoodulite mis tahes kombinatsioone.
Põhiplaadi skeem kuus: automaatne arvuti optomeetria rakendus
Arvutipõhine refraktomeeter on elektrooniline ja objektiivne optomeetriaseade. See ei nõua kliiniku ja subjekti subjektiivset hinnangut mõõtmise ajal ning hindab murdumisnäitajaid objektiivselt eelnevalt seatud standardite kaudu. Protsessoriplatvormina suure tõhususega ja kulutõhusate rakenduste jaoks kasutab tuumplaat ühte Cortex-A7 tuuma, mille töökiirus on kuni 800 MHz; see toetab selliseid funktsioone nagu LCD-ekraan, võrgusuhtlus ja andmebaaside salvestamine, mis võivad tõhusalt aidata lühinägelikkuse ravivahendil andmeid koguda ja kuvada. Toimimisfunktsioon ja PTZ-side.
Põhiplaadi plaan seitse: meditsiinilise ventilaatori rakendus
Tõhusa vahendina spontaanse ventilatsiooni funktsiooni kunstlikuks asendamiseks on ventilaatoreid laialdaselt kasutatud sellistes stsenaariumides nagu erinevatest põhjustest põhjustatud hingamispuudulikkus, anesteesia hingamise juhtimine ja hingamist toetav ravi ning need on tänapäeva meditsiini valdkonnas väga olulised. Põhiplaadi põhisagedus on 1,2 GHz, millel on tugev video- ja pilditöötlusvõimalus. Reaalajas madal latentsusaeg, vastus kuni 20 n, kiire ja tundlik reaktsioon ja juhtimine.