RV1126 1109 IPC 2MP Sony IMX307 PCB plaadi fenomen

- 2021-11-11-

NähtusRV1126 1109 IPC 2MP Sony IMX307 PCB plaat
1. Kui teil tekib PCB laminaadi probleem, peaksite seda PCB laminaadi materjali spetsifikatsioonis arvesse võtma. Tavaliselt põhjustab tehniliste kirjelduste täitmata jätmine pidevaid kvaliteedimuutusi ja sellest tulenevalt toote lammutamist. Üldjuhul tekivad PCB-laminaatide kvaliteedimuutustest tingitud materjaliprobleemid erinevate toorainepartiide või erinevat pressimiskoormust kasutavate tootjate poolt toodetud toodetel. Vähestel kasutajatel on piisavalt andmeid, et eristada töötlemiskohas konkreetseid pressimiskoormusi või materjalipartiisid. Seetõttu juhtub sageli, et PCB-sid toodetakse ja monteeritakse pidevalt koos komponentidega ning jootepaagis tekib pidevalt lõime, mis raiskab sellega palju tööjõudu ja kalleid komponente.
2. Pinnaprobleemid
Sümptomid: halb prindi nakkuvus, halb plaadi nakkumine, mõnda osa ei saa ära söövitada ja mõnda osa ei saa joota. Kasutatavad kontrollimeetodid: tavaliselt kasutatakse visuaalseks kontrollimiseks plaadi pinnale nähtavate veejoonte moodustamiseks.
3. Vabastuskilest tingitud väga tiheda ja sileda pinna tõttu on katmata vaskpind liiga hele. Tavaliselt laminaadi vaseta küljelt ei eemalda laminaadi tootja eraldusainet. Nõelaugud vaskfooliumis põhjustavad vaigu väljavoolamist ja kogunemist vaskfooliumi pinnale. See juhtub tavaliselt vaskfooliumil, mis on õhem kui 3/4 untsi kaalu spetsifikatsioon. Vaskfooliumi tootja katab vaskfooliumi pinna liigse antioksüdantidega. Laminaadi tootja muutis vaigusüsteemi, õhukese eemaldamise või harjamise meetodit.
Ebaõige kasutamise tõttu on sellel palju sõrmejälgi või rasvaplekke. Kasta stantsimise, tühjendamise või puurimise ajal mootoriõliga.
4. Lahendus:
Enne muudatuste tegemist laminaadi valmistamisel tehke koostööd laminaadi tootjaga ja täpsustage kasutaja testimisobjektid. Laminaaditootjatel on soovitatav kasutada kangataolisi kilesid või muid eraldusmaterjale. Võtke ühendust laminaadi tootjaga, et kontrollida iga kvalifitseerimata vaskfooliumi partii; küsi lahust vaigu eemaldamiseks. Küsige eemaldamismeetodit laminaadi tootjalt. Changtong soovitab kasutada vesinikkloriidhapet, millele järgneb selle eemaldamiseks mehaaniline puhastamine. Võtke ühendust laminaadi tootjaga ja kasutage mehaanilisi või keemilisi eemaldamismeetodeid.
RV1126 1109 IPC 2MP Sony IMX307 PCB Board